Kyvo Experience Σκάλα Ποταμιάς, ΘάσοςΞενοδοχείο / Ξενώνας

Κάντε κράτηση τώρα

Επισκεφθείτε το σύστημα κρατήσεων του οικοδεσπότη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε τα επαληθευμένα στοιχεία επικοινωνίας του οικοδεσπότη.

Περιγραφή

Εάν αυτό που ζητάτε από τις διακοπές σας στο νησί της Θάσου είναι ένα σημείο απόλαυσης, αυτονομίας και αίσθησης προσιτής πολυτέλειας σ’ ένα ολοκαίνουργιο κατάλυμα πλάι σε παλιό ελαιώνα, τότε δεν αναζητάτε τίποτα άλλο παρά το Kyvo Experience. Είναι αυτό που μπορεί να τα προσφέρει σε κάθε τύπο επισκέπτη, παρέχοντας, εκτός από μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της Χρυσής Ακτής και της Χρυσής Αμμουδιάς, άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης, σημεία ενδιαφέροντος και καλοκαιρινών δραστηριοτήτων, σε λίγα λεπτά ακόμη και με τα πόδια, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις οικογενειών, εφήβων αλλά και ζευγαριών.

Το Kyvo Experience δημιουργήθηκε στα πρότυπα της απόλαυσης των δικών σας διακοπών στο νησί της Θάσου, προσφέροντάς σας την αυτονομία αλλά και τη φροντίδα που χρειάζεστε για να απολαύσετε πλήρως κάθε στιγμή της διαμονής σας. Οι χώροι του καταλύματος συνδυάζουν την προσιτή πολυτέλεια με τη minimal αισθητική ακολουθώντας τις λιτές γραμμές του κύβου (kyvo).

Στο ισόγειο του Kyvo Experience o επισκέπτης θα βρει τα 5 αυτόνομα και αυτοεξυπηρετούμενα studio με πλήρως οργανωμένη κουζίνα, το καθένα από τα οποία διαθέτει τη δική του ξεχωριστή και ανεξάρτητη εξωτερική είσοδο. Στον πρώτο όροφο θα βρει τις 5 ειδικά διαμορφωμένες μεζονέτες με σοφίτα με πλήρως οργανωμένη κουζίνα.

Ο εξωτερικός χώρος του Kyvo Experience συμπληρώνεται από τον μικρό αλλά χρηστικά σχεδιασμένο κήπο του, που βρίσκεται σε άμεση επαφή με τα ισόγεια studio, παρέχοντας μοναδική αίσθηση συνέχειας της βεράντας, καθώς και από την ειδικά διαμορφωμένη μικρή πισίνα του, που με εμβαδόν 24m² και βάθος 1,10m παρέχει απόλυτη ασφάλεια στους μικρούς επισκέπτες χαρίζοντας μοναδικές και ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές!!!

Οι ιδιοκτήτες,
Ιορδάνης & Ανθή


Στούντιο

Kyvo Experience
2
1
Μπάνια: 1
Διπλό κρεβάτι: 1
Καναπές-κρεβάτι για 1: 1
Μέγεθος: 28 m²

Κλιματισμός, Θέρμανση, Θερμομόνωση, Ανεξάρτητη είσοδος, Βεράντα, Σήτες, Ηχομόνωση, Κουζινάκι, Ψυγείο, Βραστήρας, Καφετιέρα, Εσπρεσιέρα, Τοστιέρα, Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, Δορυφορικά κανάλια, Σεσουάρ μαλλιών, Παντόφλες, Δώρο καλωσορίσματος, Δωρεάν προϊόντα περιποίησης, Απλώστρα ρούχων, Χρηματοκιβώτιο, Ντουλάπα, Μπαγκαζιέρα, Υπηρεσία καθαριότητας, Κρεβατάκι μωρού (κατόπιν συνεννόησης)

Μεζονέτα

Kyvo Experience
4
Μπάνια: 1
Διπλό κρεβάτι: 1
Μονό κρεβάτι: 2
Μέγεθος: 40 m²

Κλιματισμός, Θέρμανση, Θερμομόνωση, Μπαλκόνι, Σήτες, Ηχομόνωση, Κουζινάκι, Ψυγείο, Βραστήρας, Καφετιέρα, Εσπρεσιέρα, Τοστιέρα, Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, Δορυφορικά κανάλια, Σεσουάρ μαλλιών, Παντόφλες, Δώρο καλωσορίσματος, Δωρεάν προϊόντα περιποίησης, Απλώστρα ρούχων, Χρηματοκιβώτιο, Ντουλάπα, Μπαγκαζιέρα, Κρεβατάκι μωρού (κατόπιν συνεννόησης)

Παροχές

  • Δωρεάν WiFi
  • Δορυφορική TV
  • Πισίνα
  • Κήπος
  • Ρεσεψιόν

Διατροφή

  • Αυτοεξυπηρετούμενα

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Αποδοχή πιστωτικών καρτών
  • Εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ

Τοποθεσία

Σκάλα Ποταμιάς, Θάσος
Λήψη οδηγιών GPS: 40.715077 | 24.755218

Ζητήστε προσφορά τώρα

Επικοινωνήστε απευθείας
Στέλνοντας αυτό το αίτημα, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:

  1. Το αίτημά σας θα διαβιβαστεί απευθείας στο κατάλυμα Kyvo Experience και όχι στη Go-Thassos.
  2. Η συνενόηση που θα ακολουθήσει και έχει σχέση με το αίτημά σας θα γίνει απευθείας με το κατάλυμα Kyvo Experience.
  3. Το κατάλυμα Kyvo Experience ίσως ζητήσει μια προκαταβολή για την οριστικοποιήση της κράτησής σας.
  4. Η Go-Thassos διευκολύνει την επικοινωνία σας με το κατάλυμα Kyvo Experience και μόνο. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συμφωνία ή συναλλαγή ανάμεσα σε σας και το κατάλυμα Kyvo Experience.

Η Go-Thassos.gr προσφέρει

Καλύτερες τιμές

Χωρίς μεσάζοντες. Είναι τόσο απλό.

Ευκολία & Ασφάλεια

Κάντε την κράτησή σας απευθείας με τον ιδιοκτήτη.

Απίστευτες ευκαιρίες

Εκπτώσεις και προσφορές μέχρι και την τελευταία στιγμή.

100% Επαληθευμένα

Είμαστε επιχείριση 19 ετών και σας διαβεβαιώνουμε για το αληθές των καταλυμάτων.

1198201

Φόρουμ

Τελευταία Σχόλια

Loading...