Sunshine Apartment Πρίνος, ΘάσοςΠαραθεριστική Κατοικία

Ζητήστε προσφορά τώρα

Στείλτε μια αίτηση προσφοράς στον οικοδεσπότη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε τα επαληθευμένα στοιχεία επικοινωνίας του οικοδεσπότη.

Περιγραφή

Το υπέροχο διαμέρισμά μας βρίσκεται στο χωριό Πρίνος, με θέα σε έναν ελαιώνα, με όμορφη θέα στα βουνά προς την Καζαβίτα και με μακρινή θέα στη θάλασσα. Σε απόσταση περίπου 1,4χλμ. οδικώς ή περίπου 30 λεπτών με τα πόδια μέσα από τους ελαιώνες, μέχρι τις πλησιέστερες παραλίες της Σκάλας Πρίνου και της παραλίας Δασυλλίου.

Στον πρώτο όροφο, με μια επιλογή από 3 μπαλκόνια, θα μπορείτε πάντα να καθίσετε είτε στον ήλιο είτε στη σκιά, ενώ περνάτε την ώρα της ημέρας κοιτάζοντας τη θέα, παρακολουθώντας τα κοτόπουλα και τα πουλιά, απλά χαλαρώνοντας με ένα καλό βιβλίο, ή να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρακολουθώντας τον μαγικό πορτοκαλί/κόκκινο ουρανό καθώς ο ήλιος δύει αργά τα βράδια.

Το Sunshine Apartment απέχει 4 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του χωριού, όπου θα βρείτε μια σειρά από ανέσεις, όπως 2 αρτοποιεία, καταστήματα που πωλούν φρέσκο κρέας και ψάρι, καφετέριες και μερικά μπαρ, μερικά μικρά σούπερ μάρκετ, ένα φαρμακείο, ένα ταχυδρομείο, ένα ζαχαροπλαστείο και ένα υπέροχο κατάστημα που πουλά φρεσκοαλεσμένο καφέ και βιολογικά τσάγια, μπαχαρικά και ελαιόλαδα. Όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε τη διαμονή σας. Το κύριο ιατρικό κέντρο του νησιού βρίσκεται στο χωριό.

Αποκορύφωμα του Πρίνου είναι η εβδομαδιαία υπαίθρια αγορά (παζάρι), που πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα όλο τον χρόνο στην κεντρική πλατεία, σε απόσταση 4 λεπτών με τα πόδια. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, μπισκότα, τουρσιά και κονσέρβες, ελιές και μέλι, κουρτίνες, μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, είδη κουζίνας και ρούχα.

Το διαμέρισμά μας διαθέτει καλά εξοπλισμένη κουζίνα με καφετιέρα φίλτρου, τοστιέρα, βραστήρα νερού, πιατικά, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες και τηγάνια, δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπες, σαλόνι/τραπεζαρία, μπάνιο με ντους, μπανιέρα και πλυντήριο ρούχων, σίτες σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες, κλιματισμός και θέρμανση, πιστολάκι μαλλιών, ψυγείο/καταψύκτη, σίδερο και σιδερώστρα. Χάρη στον ηλιακό θερμοσίφωνά μας το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, υπάρχει πάντα ζεστό νερό.

Έχουμε κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων μπροστά στο σπίτι, με επιπλέον χώρο στάθμευσης γύρω από το χωριό.

Ο Les και εγώ επισκεπτόμαστε τη Θάσο για πάνω από 17 χρόνια. Στην πρώτη μας επίσκεψη όλα αυτά τα χρόνια, ερωτευτήκαμε το νησί, τη ζεστή φιλοξενία των Θασιτών, τις όμορφες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά και την επιλογή φρέσκου φαγητού και τοπικού κρασιού από τις πολλές ταβέρνες του νησιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα χαρούμε να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα για τις ημερομηνίες σας και να σας δώσουμε μια προσωπική προσφορά για τη διαμονή σας στο Sunshine Apartment.

Θα σας συναντήσουμε προσωπικά, είτε εγώ είτε η Τάνια, κατά το check-in και θα είμαστε διαθέσιμοι καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας για να σας βοηθήσουμε να έχετε μια υπέροχη εμπειρία στο διαμέρισμά μας και όπου ελπίζουμε να ερωτευτείτε τη Θάσο, όπως και εμείς!

Από τους οικοδεσπότες σας
Η Τζέιν, ο Λες και η Τάνια


Διαμέρισμα

Sunshine
4
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνια: 1
Διπλό κρεβάτι: 1
Καναπές-κρεβάτι για 2: 2
Μέγεθος: 55 m²

Κλιματισμός, Θέρμανση, Θερμομόνωση, Ανεξάρτητη είσοδος, Μπαλκόνι, Σήτες, Ηχομόνωση, Κουζίνα, Ψυγείο, Φούρνος, Βραστήρας, Καφετιέρα, Φραπεδιέρα, Φρυγανιέρα, Σεσουάρ μαλλιών, Σίδερο, Σιδερώστρα, Πλυντήριο ρούχων, Απλώστρα ρούχων, Ντουλάπα

Παροχές

  • Δωρεάν WiFi
  • Πλυντήριο
  • Πάρκινγκ

Διατροφή

  • Αυτοεξυπηρετούμενα

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Ανοιχτά όλο το χρόνο

Τοποθεσία

Πρίνος, Θάσος
Λήψη οδηγιών GPS: 40.738328 | 24.576542

Ζητήστε προσφορά τώρα

Επικοινωνήστε απευθείας
Στέλνοντας αυτό το αίτημα, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:

  1. Το αίτημά σας θα διαβιβαστεί απευθείας στο κατάλυμα Sunshine Apartment και όχι στη Go-Thassos.
  2. Η συνενόηση που θα ακολουθήσει και έχει σχέση με το αίτημά σας θα γίνει απευθείας με το κατάλυμα Sunshine Apartment.
  3. Το κατάλυμα Sunshine Apartment ίσως ζητήσει μια προκαταβολή για την οριστικοποιήση της κράτησής σας.
  4. Η Go-Thassos διευκολύνει την επικοινωνία σας με το κατάλυμα Sunshine Apartment και μόνο. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συμφωνία ή συναλλαγή ανάμεσα σε σας και το κατάλυμα Sunshine Apartment.

Επικοινωνήστε απευθείας

Jane & Les
Τζέιν & Λες

Οι Πολιτικές μας

Check-In

15:00 - 21:00

Check-Out

08:00 - 11:00

Οι κανόνες του σπιτιού

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους εσωτερικούς χώρους.

Παρακαλούμε να σέβεστε τις ώρες κοινής ησυχίας (14:00 - 17:30 και 23:00 - 07:30).

Πολιτική κρατήσεων και πληρωμές

Η προκαταβολή πρέπει νάναι το 30% του συνολικού κόστους της διαμονής σας. Αυτό μπορεί να γίνει με κατάθεση του ανάλογου ποσού με τους προαναφερόμενους τρόπους. Το υπόλοιπο θα πρέπει να καταβληθεί κατά την άφιξη.

Επιστροφές χρημάτων ή μεταφορές-αλλαγές ημερομηνίας μίσθωσης δεν είναι δυνατές για ποσά προκαταβολής που έχουν ήδη καταβληθεί.

Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται και δεν μπορεί να συμψηφιστεί με οποιοδήποτε άλλο ποσό ή άτομο.

Μέθοδοι πληρωμής

Δεχόμαστε πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πολιτική ακυρώσεων

Εάν ακυρώσετε την κράτησή σας τουλάχιστον 21 μέρες πριν την άφιξή σας, σας επιστρέφεται η προκαταβολή.

Εάν η ακύρωση πραγματοποιηθεί μετά την παρέλευση των 21 ημερών πριν την ημερομηνία άφιξης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Η Go-Thassos.gr προσφέρει

Καλύτερες τιμές

Χωρίς μεσάζοντες. Είναι τόσο απλό.

Ευκολία & Ασφάλεια

Κάντε την κράτησή σας απευθείας με τον ιδιοκτήτη.

Απίστευτες ευκαιρίες

Εκπτώσεις και προσφορές μέχρι και την τελευταία στιγμή.

100% Επαληθευμένα

Είμαστε επιχείριση 19 ετών και σας διαβεβαιώνουμε για το αληθές των καταλυμάτων.

00001538804

Φόρουμ

Τελευταία Σχόλια

Loading...