Παράδεισος

Παράδεισος

Παράδεισος

Ένας επίγειος παράδεισος στ' αλήθεια. Μια μαγευτική παραλία, απομακρυσμένη από τους θορύβους της πόλης, σ' ένα περιβάλλον που θα σας κόψει την ανάσα, όπου ο Δημιουργός έβαλε όλη του τη τεχνη για να δημιουργήσει ένα κομψοτέχνημα. Αυτή η αίσθηση που σου δίνει, του επίγειου παράδεισου, έχει δώσει το όνομά του στη περιοχή.

Τα πεύκα πλέκουν με τα βράχια και κατεβαίνουν σε κάποια σημεία μέχρι τα καταγάλανα νερά προσδίδοντας μια αίσθηση ενός τοπίου που έγινε τεχνικά για να ευχαριστεί το μάτι. Απαράμιλλη ομορφιά, μακριά από το πολιτισμό και τη συγχρονη εξέλιξη, είναι πόλος έλξης για τους θαυμαστές της φύσης. Η θάλασσα πεντακάθαρη με ποικιλία θαλασσινών χρωματισμών, η αμμουδιά ψιλή κι άσπρη μέχρι χρυσίζουσα, θα σας προσφέρει αυτό που ζητάτε από τη Θάσο, την πανέμορφη φύση με τις ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου και της Μεσογείου.

Δείτε περισσότερα

26 χιλιόμετρα από τη πρωτεύουσα και μόνο 2 από τα Κοίνυρα ο Παράδεισος βρίσκεται σ' ένα μοναχικό μέρος χωρίς μεγάλη εξέλιξη, με μόνο τα βασικά για να προσφέρει στους επισκέπτες. Από ένα μονοπάτι, μπορείτε να κατεβείτε σχεδόν μέχρι την αμμουδιά κι εκεί να διαλέξετε που θέλετε να περάσετε την μέρα σας, στην αμμουδιά ή καπου απομακρυσμένα στα βράχια που περιβάλλουν τη παραλία.

Η παραλία των γυμνιστών παλιά, αφού η πρόσβαση δεν ήταν τόσο ευκολη, σήμερα προσελκύει μεγάλο αριθμό παραθεριστών, αν και λόγω έλειψης υποδομής, δεν είναι τόσο μεγάλος όσο θα μπορούσε νά 'ναι.

Αν θέλετε όμως να την απολαύσετε και να σας μείνει αξέχαστη τότε σας προτείνουμε ολόψυχα να την επισκεφθείτε στους ήσυχους μήνες, στην αρχή και το τέλος του καλοκαιριού.


Τοποθεσία


Find a place to stay in Παράδεισος

Εμφάνιση 2 από 2

Προσφορές τελευταίας στιγμής

Δείτε τις τρέχουσες προσφορές για την περιοχή αυτή!

Πάμε στις προσφορές τώρα

Φόρουμ

Τελευταία Σχόλια

Loading...