Τρυπητή

Τρυπητή

Τρυπητή

Κάποιοι ταξιδιώτες αναφέρουν πως πήραν τον κατηφορικό χωματόδρομο για να φτάσουν στην παραλία της Τρυπητής από περιέργεια για το παράξενο αυτό όνομα, άλλοι εντυπωσιάστηκαν από την πυκνή βλάστηση και τα καταπράσινα πεύκα της, ενώ κάποιοι για να πάρουν μια μικρή ανάσα πριν επισκεφτούν τον δεύτερο σε πληθυσμό οικισμό του νησιού της Θάσου, αυτό των Λιμεναρίων, η θέα του οποίου από την συγκεκριμένη παραλία που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 λεπτά από την πόλη, είναι εκπληκτική.

Η Τρυπητή πραγματικά αποζημιώνει τον επισκέπτη, όποιος και να είναι ο λόγος που αποφασίζει να την επισκεφτεί. Το όνομα, τής δόθηκε από μια μεγάλη τρύπα που δημιούργησε η είσοδος του θαλασσινού νερού ανάμεσα στα βράχια. Η φήμη της εξαπλώθηκε όμως, αποκλειστικά και μόνο χάρη στην ομορφιά της.

Φτάνετε εδώ αφού περάσετε το χωριό της Σκάλας Μαριών και το ακρωτήρι «Κεφαλάς». Στους χώρους αναψυχής του (κιόσκια) που θα βρείτε καθοδόν, σας συνιστούμε να σταματήσετε για να βγάλετε τις καλύτερες αναμνηστικές πόζες, με το Αιγαίο να απλώνεται μπροστά σας, αφού βρίσκεστε πια στα νότια του νησιού.

Δείτε περισσότερα

Η παραλία είναι μεγάλη σε μήκος και απλωμένη, η θέα προς το σύμβολο των Λιμεναρίων - το παλατάκι - που δεσπόζει πάνω στο λόφο απέναντι ανεμπόδιστη, το Αιγαίο απλώνεται μπροστά σου «πιάτο», τα κρυστάλλινα και βαθιά νερά με βότσαλα κάθε είδους είναι έτοιμα να σε υποδεχθούν ενώ υπαίθρια beach–bar και πολυτελή καταλύματα που κτίστηκαν τα τελευταία χρόνια και βρίσκονται ακριβώς πάνω από την παραλία έτοιμα να προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσία.

Εύλογα αναρωτιέται κανείς αν θα μπορούσε να επιθυμήσει κάτι άλλο, για να συμπληρωθεί το κάδρο της απόλυτης ευτυχίας.


Τοποθεσία


Find a place to stay in Τρυπητή

Εμφάνιση 2 από 2

Προσφορές τελευταίας στιγμής

Δείτε τις τρέχουσες προσφορές για την περιοχή αυτή!

Πάμε στις προσφορές τώρα

Φόρουμ

Τελευταία Σχόλια

Loading...