Η ΘΑΣΟΣ ΨΗΦΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Σκάλα Ραχωνίου

Σκάλα Ραχωνίου

Σκάλα Ραχωνίου

Δύο είναι τα κυρίαρχα στοιχεία για τον ταξιδιώτη που επισκέπτεται την περιοχή της Σκάλας Ραχωνίου.

Το πρώτο, μια ιδιαίτερα όμορφη ακτογραμμή από πανέμορφους κολπίσκους που τους περιβρέχει μια ολοκάθαρη θάλασσα με ψιλή χρυσοκίτρινη αμμουδιά. Οι ομπρέλες για προφύλαξη από τον ήλιο είναι περιττές εδώ, αφού τα πεύκα φτάνουν μέχρι την θάλασσα και παρέχουν φυσική προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

Και το δεύτερο στοιχείο ο κάμπος με τα ελαιόδεντρα. Ο απρόσεκτος ή αφηρημένος επισκέπτης θα δυσκολευτεί αν δεν ακολουθήσει τις πολυάριθμες ωστόσο απαραίτητες πινακίδες, να περιδιαβεί την κάθε γωνιά του. Δεκάδες δαιδαλώδεις γραφικοί αγροτικοί δρόμοι, οδηγούν είτε σε μικρές προσεγμένες κατοικίες των ντόπιων που προσφέρονται για ενοικίαση είτε σε γραφικά ταβερνάκια με οργανωμένες καθαρές παραλίες με ψιλή μαλακή αμμουδιά.

Δείτε περισσότερα

Τι το ιδανικότερο για τον επισκέπτη να παίρνει το πρωινό του ανάμεσα στα κατάφυτα ελαιόδεντρα του γραφικού κάμπου, ενώ αργότερα το βραδάκι από τούτες εδώ τις ακτές μπορείτε να απολαύσετε το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του νησιού, καθώς ο ήλιος εδώ δύει αργότερα από οποιοδήποτε άλλο σημείο του.

Ακόμη τα γραφικά ταβερνάκια, που ξεπροβάλλουν θαρρείς και αποτελούν φυσική συνέχεια του τοπίου, έτοιμα να προσφέρουν στον επισκέπτη τα ολόφρεσκα δώρα της θάλασσας μαγειρεμένα με μεράκι, αλλά και ποικιλία άλλων εδεσμάτων προς τέρψη του ουρανίσκου.

Εκτός από το καλό φαγητό και τις γραφικές ακτές, υπάρχουν βέβαια και οι πλήρως οργανωμένες παραλίες, όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει ποικιλία θαλάσσιων σπορ, από θαλάσσιο και εναέριο σκι μέχρι και πτήσεις με μικρό εναέριο μηχανοκίνητο αεροπλανάκι!!

Ακόμη τα beach bar της περιοχής, φημίζονται για τα καλοκαιρινά τους πάρτυ και την έντονη νυχτερινή διασκέδαση, που προσφέρουν στους νέους ή και σε αυτούς που αισθάνονται νέοι.

Επίσης μεγάλες, οργανωμένες, υπερσύγχρονες, τουριστικές μονάδες βρίσκονται εδώ έτοιμες να προσφέρουν κάθε είδους πολυτελή υπηρεσία ενώ στην περιοχή υπάρχουν και τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα πολυκαταστήματα του νησιού, με τρόφιμα και είδη σπιτιού, για κάθε είδους αγορές.

Πρόκειται για μια περιοχή, που καλύπτει και αποζημιώνει με την ομορφιά και την ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει ακόμη και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.


Τοποθεσία


Find a place to stay in Σκάλα Ραχωνίου

Εμφάνιση 5 από 20

Προσφορές τελευταίας στιγμής

Δείτε τις τρέχουσες προσφορές για την περιοχή αυτή!

Πάμε στις προσφορές τώρα

Φόρουμ

Τελευταία Σχόλια

Loading...